Volkswagen Passat: versnellingsbak vloeistof vervangen

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8t

goedendag,

ik ben in het bezit van een passat variant met een 1.8t automaat met tiptronic. Ik heb geen problemem met mijn versnellingsbak maar ik vraag mij af waneer je de versnellingsbak vloeistof vervangt? Volgens mijn dealer hier in de usa doe je dit niet want het is een sealed unit en waneer je dit wel doet dan haal je de vervuiling uit het filter wat resulteerd in minder tegendruk of zo iets dergelijks. Is dit zo of probeert de dealer mij over tijd een nieuwe versnellingsbak te verkopen?

Mijn dank voor uw reacties

ren the man

Geplaatst door ren the man (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

poppekast (0) PRO, 16 jaar geleden

bij 120.000km verversen incl filter t is wel raadzaam om dit bij een vw dealer te laten doen zo makkelijk is het niet en twijfel je aan je eigen vw dealer ga dan naar een andere vw dealer een klant moet zich goed voelen bij een garage en niet het gevoel hebben dat ze belazerd worden

gr.marco

Tiguan (0) PRO, 16 jaar geleden

Automaatbak olie is gewoon te verversen met filter

Groet, uit NL

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.