Volkswagen GOLF PLUS: vervangen autoradio

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Benzine, Motorinhoud (cc): 1399, Vermogen (kw): 122

Ik zou mijn autoradio rns310 willen vervangen door een rns 315.
Nu op markplaats staan vele tweedehands autoradio te koop maar hoe kan ik weten of vb. dab en bluethooth echt aanwezig zijn ? Kunt u aan de hand van de fabriekscode zien of dat er allemaal in steekt .

drareg267

Geplaatst door drareg267 (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

drareg267 (0), 6 jaar geleden

Mijn vraag is onopgelost gebleven

jimvanmil (0), 6 jaar geleden

Volgens mij kan je die ook niet zomaar omwisselen. Moet je denk ik voor naar de dealer om deze te activeren dacht ik. Weet het niet zeker maar is me ooit gezegd. Anders pak je een Zenec radio. Zijn ook mooie apparaten en je bent niet meer merk afhankelijk (Zenec Z-N626MH DAB). Frame in t dashboard voor 2-din en klaar. Enige wat je nog nodig hebt is de dab antenne.

jaker (0) PRO, 6 jaar geleden

Een rns 315 met onderdeel nummer 5C0 035 279 A heeft bt en dab+,maar ik denk niet dat je die veel aantreft op marktplaats en dan ben je er nog niet ,en er is een speciale antenne nodig voor dab ontvangst,wat overigens nog steeds niet overal mogelijk is.

drareg267 (0), 6 jaar geleden

IK ga zoeken naar een rns 315 .Bedankt voor de voorgestelde oplossingen

drareg267 (0), 6 jaar geleden

Nog geen radio gevonden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.