Volkswagen 0: verwijderen foutcode

Bouwjaar: 2007

hallo,

een colega van mij heeft een volkswagen jetta tdi bj2000. Hij had problemen met zijn glowplugs. Na het vervangen van de glowplugs heeft hij echter nog steeds een foutmelding. Hoe kan een foutcode verwijderd worden na reperatie. Hier in de verenigde staten zijn er wel scaners te koop die de codes kunnen lezen maar niet om foutcodes te verwijderen.

bedankt voor uw tijd.

Renzo

ren the man

Geplaatst door ren the man (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

sytze (0) PRO, 17 jaar geleden

Zou met alle liefde je ecu even resetten, maar dat gaat ietwat lastig vanaf deze afstand. Je zult iemand moeten vinden die beschikt over de uitlees apparatuur. Elke dealer kan dat doen. Er zijn hier trouwens voor 100 euro hele aardige kastjes verkrijgbaar die wel kunnen lezen en kunnen resetten. Maar aangezien veel hardware voor uitlezen uit amerika komt nota bene lijkt het me wel te doen om het daar te kunnen realiseren.

Sytze

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen 0 of stel zelf een nieuwe vraag.