Volkswagen Golf III : vies luchtje uit verwarming

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Ik heb 2 maanden geleden ofzo mn kachelradiateur laten vervangen omdat deze lek was. Na een flinke aanslag op de beurs was dit vervangen. Alleen als ik nu in de auto zit en de motor laat opwarmen en dan ineens mn kachel aanzet komt er toch nog een paar seconden een vieze lucht de auto in. Al bijna 2 maanden dus. De monteur zei dat dit de eerste week kon blijven omdat er altijd nog wat koelvoeistof ergens kan zitten wat dan verbrand. MAar we zijn nu 2 maanden verder, als t niet meer is. Ik lek geen koelvoeistof, is 2 weken geleden bij de garage hierop helemaal onderzocht (op lekkage). Hoe kan het dan dat er nog zon lucht naar binnen komt? Het is dus niet meer constant zoals eerst maar alleen zoals beschreven en soms als ik hem van warmst naar half ofzo zet even. Verder geen last meer van beslagen ramen o.i.d. dus ik ben clueless..
Zit het nog in mn autobekleding ofzo? Heb mn gewone matjes namelijk al vervangen voor nieuwe..
anyone??

p.s. mn interieurfilter is schoon, vrij recent vervangen. En ze hebben ook de afwatering bakjes beide helemaal schoon gemaakt na vervangen, eergister nagekeken en is geen blaadje of vuiltje in te vinden idd.

tricker89

Geplaatst door tricker89 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

brunovanderjeught (0), 12 jaar geleden

Staat er airco op je wagen, dan kan het zijn dat je het ganse systeem eens zou moeten "ontsmetten", er bestaan producten in de handel zodat je het zelf kan doen.

tricker89 (0), 12 jaar geleden

Geen airco

tricker89 (0), 12 jaar geleden

iemand?

Hrdstyl3r (0), 11 jaar geleden

Ik heb dit ook gehad in mijn Punto, kachelradiateur was ook vervangen maar bleef zo ruiken..
Is altijd zo gebleven eigenlijk.. het is vettig dus het word wel warm maar volgens mij lost het nooit helemaal op.

tricker89 (0), 11 jaar geleden

Oke, dit is opgelost. Ga er wel mee door binnekort toch een nieuwe auto ;) deze kan dicht

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.