Volkswagen Transporter: vliegwiel transporter

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.4D

Hallo.ik heb hier al een ander bericht voor geplaatst ,maar nu het volgende ,ik heb een 2 massa vliegwiel kapot van een transporter synchro 2.4 d uit 96, een AAB motor ,nu zijn die dingen peperduur ik krijg er nu een aangeboden van een 2.5 TDI AJT motor,weet iemand of dit past??? B.V.D.

anoniem-1573996169

Geplaatst door anoniem-1573996169 (0) , lid sinds 23 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

johndoornbosch (0) PRO, 18 jaar geleden

hallo robby, deze kan je monteren hoor.

anoniem-1573996169 (0), 18 jaar geleden

Hoi Jhon,weet je dat zeker?? de pest is deze transporter is van mijn broer en die woont op curacau,en daar hebben ze niets van dit spul, dus als ik iets opstuur wat niet past ,hebben we natuurlijk ook niets aan, gr Robby.

johndoornbosch (0) PRO, 18 jaar geleden

kijk op www.hbase.nl en vergelijk de onderdeelnummers. suc6 john

anoniem-1573996169 (0), 18 jaar geleden

Zo héeei,da's mooi,dit is een interessante site,ik heb gekeken en volgens de gegevens heeft het onderdeelnummer van een vliegwiel van aan AAB motor hetzelfde nummer als van eeen AJT motor,dus ik denk inderdaad dat het past ,mag ik jou hartelijk bedanken voor de getoonde moeite.

johndoornbosch (0) PRO, 18 jaar geleden

geen dank robby

synchro (0), 17 jaar geleden

John bedankt, ik ben die broer uit Curacao en inderdaad het vliegwiel past en de auto rijd alweer.
Mijn broer heeft laten vertellen dat het verschil in vliegwiel het motorvermogen is, oftewel TDI of gewoon 2.4 tot 88pk is hetzelfde vliegwiel daarboven worden de koppelingsplaten groter (meer kracht).

nogmaals bedankt, Synchro

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.