Volkswagen Golf IV: vocht

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Mijn golf was vanbinnen aan beide kanten zeiknat het water stond boven de matten .Heb het eruit gehaalt hele binnen bekledingeruit gehaalt .Heb spatborden aanbinnenzijde schoongemaakt en bak onder raam losgehad en gereinigd .Ook rond interieur filter.Heb nu weer water over auto heen gegooit en weer komt er ergens helemaal in de hoeken achter het dashbord water binnen iemand een idee waar dit binnen kan komen voordat ik het hele daschbord eruit schroef .

grt berton

berton

Geplaatst door berton (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

poppekast (0) PRO, 15 jaar geleden

onder de ruitenwissermotor zit een kap waar de kabelboom naar binnen gaat deze dicht niet meer af oplossing is een nieuwe moteren kitten is een drama

johndoornbosch (0) PRO, 15 jaar geleden

ik heb enkele gevallen meegemaakt waar de voorruitafdichting lekte. gr john

berton (0), 15 jaar geleden

bedankt we hebben het inmiddels gevonden onder in de linkerhoek van de raam lekte hij gekit en morgen testen kijken of hij dicht is.
grt berton

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.