Volkswagen PASSAT: vocht in de auto

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: ALT, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 96

ik heb steeds natte ramen in de binnenzijde van de auto , meestal bij vochtig weer, ook na gebruik van de airco

f.muller50

Geplaatst door f.muller50 (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kaleido 1 (1805) PRO, 6 jaar geleden

Vaak is dit toch de wijten aan de tijd van het jaar , maar er zijn wel een aantal zaken die je kunt controleren , is het droog onder de vloermatten , staat de kachel op ventilatie en niet op recirculatie , airco een paar km voordat je thuis komt uit zetten zijn een aantal punten.

pjal123 (0), 6 jaar geleden

Kijk eens of de paravan niet vol blad zit. (het gedeelte onder de ruitenwisser. Als dit vol blad ligt loopt het water er niet uit, en loopt het gewoon bij de ventilatormotor naar binnen toe.
Dat is oorzaak nr 1 bij Passat

Audidriver73 (0) PRO, 6 jaar geleden

Of deurpaneel waar water naar binnen lekt.

ricky (0) PRO, 6 jaar geleden

Als je een beetje handig bent trek dan eens de plastieke dorpelbekleding bestuurderszijde los om vervolgens de vloermat omhoog te trekken, er is een kans aanwezig dat het daaronder nat is door een waterlekkage.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.