Volkswagen Golf III : Volkswagen 3 Gas blijft hangen

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine

Hallo

Ik heb een probleem met min Golf 3 , als ik het goed heb is mijn Gaskabel lam dus er is een veer aan gebonden zodat mijn gaskabel weer strak staat.

alleen telkens als ik het gas in trap blijft de auto maar gasgeven en komt hij niet onder de 3000 toeren meer, dan moet ik handmatig het gas terugduwen

om weer terug te gaan naar normaal 1000 toeren. Maar dat gaat natuurlijk een beetje moeilijk. Weet iemand wat ik zou moeten vervangen.

ben al naar een garage geweest maar die zei dat het hele blok vervangen moest worden en dat gaat me dan een paar honderd euro kosten.


heeft iemand van jullie dit ook een keer meegemaakt en of een x opgelost??

alvast bedankt!

mrcc03

Geplaatst door mrcc03 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Marco,

Het hele blok vervangen ? Sjonge jonge, rij eens langs een andere garage en laat hun het eens bekijken, het kunnen 2 dingen zijn, of de gaskabel is gerafeld ( al is het inwendig ) of beroest en blijft daardoor hangen, of het gasklephuis blokkeerd op de e.o.a. manier waardoor de boel niet goed terug komt.

Haak de gaskabel eens los bij het gasklephuis en beweeg de hendel eens handmatig, hij moet vanzelf terug komen, als dat het geval is zou ik een nieuwe kabel kopen, dan zal je probleem verholpen zijn.

Gr Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.