Volkswagen Polo: volkswagen

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1300cc

hallo

ik zit met het volgende probleem paar maanden geleden heb ik een polo 6n kun kopen voor een prijsje auto draaide goed en reed goed maar er was een beetje werk aan rond om de wagen. kheb de auto in orde gezet en een ander uitlaat op gezet kheb wel moeten lassen aan de uitlaat en pas achter na gezien dat de baterij nie afgekopelt was dacht in me eigen zoveel kwaad kan da nu ook nie de dag er na wilde ik hem starten maar hij wilde niet meer ben dan beginen kijken dat hij ontseking had dat heeft hij maar de benzinepomp wil niet draaien en hij krijgt geen benzine ben dan zoeen toesteltje gaan kopen om een dianose te doen en volgens dat toestel was de hallsensor kapot kheb dat dan verandert maar hij wil niet aanslaan . kweet nie echt waar ik moet beginen zoeken

opelmus

Geplaatst door opelmus (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

indien de motor niet draait maar wel op het contact staat krijg je inderdaad een zgn storing hallgever/sensor. dit is overigens normaal. indien de motor draait is die zgn storing verdwenen.

paul,

opelmus (0), 17 jaar geleden

hallo

dit heb ook juist gelezen van die hallsensor maar het volgende probleem is dat de brandstofpomp geen stroom krijgt en er komt ook geen benzine uit de carburator ( mono inspuiting)

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

ik hoop voor je dat door het lassen de ECU (computer) niet defect is geraakt.

paul,

opelmus (0), 17 jaar geleden

hallo

als de ecu stuk is kan je da nog een dianose stellen ? hoe kan ik zeker weten dat de ecu stuk is ?
en als de ecu stuk is op wat moet ik letten als ik een andere haal moeten de numers tzelfde zijn ? en voor het monteren gewoon inplugen of moe je nog iets anders bij doen ,

opelmus (0), 17 jaar geleden

hallo
kheb gisteren een andere ecu gehaald en gemonteertnog altijd hetzelfde resuldaat er komt geen stroom toe op de benzienepomp ben dan verder beginen zoeken als je het kontak aanlegt hoor je de brandstofrelia aantiken en dan weer aftiken maar er komt geen stroom toe op de pomp als je rechtstreeks strool steek op de de zekering van de brandstofpomp hoor je de brandstofpomp draaien en start hij wat mij wel opviel is da hij heel slecht draaide maar met de delco naar vooren te draaien draaide hij zogoed of normaal ? iemand een idee waar ik zou moeten zoeken of kontroleren ?

mvg

bernzal (0), 17 jaar geleden

Je moet de benzine toevoer op de carbarateur los draaien , auto op contact zetten en de benzine moet eruit spuiten.

Anders halgever kapot, heb hetzelfde net gehad. Halgever is ook nodig voor benzine toevoer via ECU

opelmus (0), 17 jaar geleden

hallo

halgever is vervangen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.