Volkswagen Golf IV: volkswagen golf 4 2002 achter portier gaat niet v slot bij centr

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 16 16v

bij ontgrendelen met afstandbed gaat linker achter deur soms niet van slot rechter achter deur heeft dit ook al enkele malen gehad wie herkend dit prebleem en heeft de oplossing alvast bedankt.

Jan.Lamers

Geplaatst door Jan.Lamers (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

jan T (10) PRO, 10 jaar geleden

controleer eerst de bedrading tussen de deur en de stijl of daar geen isolatie stuk is is dat in orde dan zal het slot de oorzaak zijn maar voor dat je dat vervangt laat hem eerst uitlezen op het comfoort systeem want het zou ok ergens anders in kunnen zitten komt daar niks uit dan slot vervangen.

groetjes jan.

kaleido 1 (1620) PRO, 10 jaar geleden

Via de zoekfunctie van dit forum , kom je 1001 gevalletjes tegen die dit probleem ook hebben , zou er niet te lang mee wachten om er wat aan te laten doen.
Want ook daar staat het forum mee vol , de deur gaat nu hellemaal niet meer open , wat nu is dan het volgende topic.
Meestal is het slot zelf de oorzaak.
Maar eerst zoals jan zegt , alles controleren om mee te beginnen.

Jan.Lamers (0), 10 jaar geleden

bedankt laten uitlezen achterslot defect laten vervangen

kaleido 1 (1620) PRO, 10 jaar geleden

mooi , en gelukkig op tijd.

Tomramakers (0) PRO, 10 jaar geleden

Je hebt je inderdaad een hoop moeite en ellende bespaart door dit op tijd te doen. Als het slot helemaal niet meer opengaat (of in de safe-modus) staat. Probeer dan maar eens het deurpaneel te verwijderen en het slot met licht geweld te "vernielen" zodat je de deur open krijgt en kunt demonteren...

Al meerdere keren gedaan zowel golf 4 als skoda...


Geen leuk werkje..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.