Volkswagen Scirocco: Volkswagen met probleem-TSI-motoren

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 TSI 160 PK

In 2009 kocht ik een nieuwe VW Scirocco met een 1.4 160 PK TSI-motor. Na 23.000 km begonnen de problemen. De motor begeeft het telkens, waardoor ik al meerdere malen met de auto langs de weg heb gestaan. De verstuivers zijn inmiddels drie keer vervangen, maar er is geen verbetering tot stand gekomen. De staat nu al enkele weken stil; eerst bij de VW-dealer en nu, sinds enkele dagen, staat de auto bij importeur Pon.

De dealer geeft aan dat de VW’s met dit type motor op dit moment binnenstromen. Bij andere dealers heb ik navraag gedaan en ook zij onderkennen dit probleem. De dealers zitten met de handen in het haar en wachten op een grootschalige terugroepactie. Tot op heden gebeurt er echter niets bij Pon.

tsiprobleem

Geplaatst door tsiprobleem (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Scirocco? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

moderator (0) PRO, 13 jaar geleden

Uit je verhaal is op te maken dat het probleem dus bekend is bij VW/Pon en dus mogen we aannemen dat er naar een oplossing zal worden gezocht.
Deze site is dus niet bedoeld als actiesite om van hieruit mensen te mobiliseren om privé-acties te gaan ondernemen. Daar zijn andere wegen en middelen voor.
Vandaar dat uw topic is aangepast en gesloten.

Moderator.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Scirocco of stel zelf een nieuwe vraag.