Volkswagen Golf III : VR6 onderlip verwijderen

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800 66 kw

Hallo beste mensen,

Ik heb een klein probleempje en dat is dat mijn auto behoorlijk verlaagd is en door de vr6 onderlip moet ik vaak omrijden en kom ik sommige parkeerplaatsen niet op.
Nou wil ik hem onder de auto weghalen maar weet niet hoe dat moet.

Weet iemand hoe ik dit moet doen zonder de auto te beschadigen??

Alvast bedankt,

dionez

Geplaatst door dionez (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Die lip kan wel wat hebben hoor :) haha..

Hij zit in de bumper gedrukt / geklikt en kan goed vast zitten, soms zo vast, dat gewoon de onderlip afbreekt bij demontage..

Het beste kun je het even met 2 man doen, en het makkelijkst is dan als je de auto op een brug hebt staan, of de bumper in je handen hebt.

Gr Stefan

Mercury (0) PRO, 13 jaar geleden

Door het weghalen van de onderlip krijg je natuurlijk wel een opheffing van de downforce die deze lip nu creeert, kun je net zo goed de auto weer iets hoger zetten.
Maar de verlagingsset zal wel voor de looks zijn, en niet voor de wegligging?

gr

Peco Power

dionez (0), 13 jaar geleden

Hallo mensen bedankt ! ik denk dat ik hem dan beter weer wat kan verhogen. is dit thuis te doen met een krik?
er zit een jom schroefset onder

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Ja dat is wel thuis te doen, wiel eraf halen en eerst de schroefdraad schoonmaken, anders draai je je een ongeluk aan de stelringen, makkelijk is als je een sleutel hebt voor de stelringen te verdraaien, die zit normaal gesproken bij de schroefset..

Renaultmonteurtje (0) PRO, 13 jaar geleden

sterke, zullen wel aluminium ringen wezen, die kregen zitten meestal zovast dat ze door geslepen moeten worden ( aluminium oxidatie)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.