Volkswagen Caddy: vraagje over codering met vag com van vw caddy

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9

ik heb een vw caddy 1.9 tdi bjb en ik heb een vraag over een codering. ik heb gezien dat in 17 instrumenten bij coderen mijn caddy als een sedan (vw jetta) 0016103 staat gecodeerd dit lijkt mij niet normaal ik heb geen idee wrm iemand dit doet? en of dit moet verandert worden? en hoe ik dat kan doen?
iemand ervaring met vag com? en mij hier bij kan helpen?

alvast bedankt

witteu

Geplaatst door witteu (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

witteu (0), 9 jaar geleden

echt niemand dat verstand heeft met vag com coderen??

Ralf_Jensen (0) PRO, 9 jaar geleden

Wát is het probleem? Wat bedoel je met ´je codering´.?

witteu (0), 9 jaar geleden

beste

het probleem is dat mijn vw caddy staat ingesteld als een sedan vw jetta in 17 instrumenten dit is niet zoals het hoort heb ik al vernomen wrm is dit?
en kan dat problemen opleveren? ik heb onlangs veel elektrische problemen gehad normaal is dit allemaal opgelost maar dat is nog niet zeker van daar mijn vraag en hoe kan ik dit terug veranderen?

alvast bedankt

P. Kelder (0) PRO, 9 jaar geleden

witteu

Niet alle codes zijn uniek en het is best mogelijk dat een bepaalde codering ook bij andere type voertuigen wordt gebruikt.
Helemaal niet vreemd..

Gr. paul

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.