Volkswagen Passat : vraagje stuur

ik wil het stuur van mijn passat loshalen om cruiscontrole in te bouwen hoe kan ik dat het beste los maken?

bolle1369

Geplaatst door bolle1369 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

jan T (20) PRO, 18 jaar geleden

met een schroeven draaier door het gat (twee) in de achter kant van het stuut los wippen.
stuur helemaal uittrekken en naar beneden en dan vast zetten(de stuurvergrendeling.)
dan een platte schroeven draaier om buigen dan het kromme gedeelte van ongeveer 80 mm achter erin steken en peuteren dat hij los schiet; gaat soms wel lastig ; maar volhouden.
de rest wijst zich daan van zelf.
sukses jan.

audia4 (0) PRO, 18 jaar geleden

en accu los, er zit een airbag in het stuur........

jan T (20) PRO, 18 jaar geleden

harry je heb gelijk ik heb wel verteld hoe de airbag los moest maar niet verteld dat officeel de accu pool los moet ; toch goed dat er door meerdere meegekeken wordt.
groetjes jan.


p.s.

zelf haal ik namelijk nooit de accu los alleen de sleutel eruit omdat je tegenwoordig zoveel weer moet inleren.

Mark7308 (0) PRO, 18 jaar geleden

Accu hoef je inderdaad niet los te halen. Als je de airbag weg legt, leg deze dan met de onderkant naar beneden op de grond. Een airbag komt ongeveer twee meter hoog als ie klapt en hij ligt met de 'glimmende zijde' op de grond.

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

harry heeft gelijk... altijd eerst accu los koppelen, we willen immers veilig werken? TOCH...! ik weet niet jan of mark of je wel eens een airbag voor de plaat (hoofd) hebt gehad?? ik verwacht dit echter niet! anders deed je de klemmen er wel graag af.... (ook een airbag die af gaat kan verwondingen veroorzaken) en zeker als men er met het snotje er boven hangt!

na montage airbag... de auto op het contakt zetten en vervolgens de klemmen op de accu monteren.. op deze manier doe je het veilig....

paul,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.