Volkswagen Golf: Vreemd geluid tijdens het rijden

Bouwjaar: 1998

Hallo,

Ik heb een Golf 4 1.4 uit 1998

Kort geleden heeft mijn accu zijn laatste loodje gelegd, hij was helemaal op. Ik heb toen zelf een nieuwe eropgezet, het gevolg van deze actie was dat de gasklep uit zijn basisstand is geraakt waardoor ik dit heb moeten laten rechtzetten.

Het probleem dat ik nu heb: is dat ik een vreemd geluid hoor in het dashbord. Om precies te zijn links van het stuur, dit geluid hoor ik alleen als ik over een hobbeltje of drempel rij. Het geluid is sissend. Het lijkt op het geluid als je bijvoorbeeld twee stroomkabels met elkaar verbind. Het geluid van het "vonkje".

Weet iemand wat dit kan zijn??

Alvast bedankt.

Juve

Geplaatst door Juve (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

dutch123 (0), 19 jaar geleden

Als het een "vonkje" is, zou ik op een relais met slechte contacten gokken. Een stroomdraad welke een sluiting maakt, zal al snel een zekering laten springen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.