Volkswagen Caddy: Vw Caddy 2005 SDI

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 SDI

Caddy kwalmt bij gas geven blauwe rook, start echter goed en loopt ook goed, alleen bij stationaer loopt hij iets onrustig.

TurnerOne

Geplaatst door TurnerOne (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

jan T (10) PRO, 13 jaar geleden

begin eerst eens met de egr tereinigen en tecontroleren op de afdichting als hij schoon is.

groetjes jan.

Jan227 (5) PRO, 13 jaar geleden

Hallo, mogelijk zit er motorolie in de brandstof; tap een beetje brandstof af en kijk of deze donker verkleurd is. Indien de brandstof donker verkleurd is, kan dit meerdere oorzaken hebben. Meest voor de hand liggend is een inwendig lekkende tandempomp. Groet Jan227

TurnerOne (0), 13 jaar geleden

Hallo. Er zit geen olie bij brandstof maar brandstof bij olie. Ik dacht dat garage teveel olie had bijgevuld maar nadat ik wat olie had afgetapt, is het oliepeil nu weer gestegen.

Jan227 (5) PRO, 13 jaar geleden

Hallo, door een inwendig lekkende tandempomp kan er ook brandstof in de motorolie komen. Als het motoroliepeil te hoog is, kan dit blauw roken veroorzaken, doordat er meer olienevel via de carterventilatie in de verbrandingsruimtes komt. Begin met het hogedruk brandstofsysteem af te (laten) persen.Groet Jan227

jan T (10) PRO, 13 jaar geleden

ben bang dat je lekkage hebt in de tandempomp en dan zal deze vervangen moeten worden komt mer voor.

groetjes jan.

TurnerOne (0), 13 jaar geleden

Bedankt voor de reacties , Maandag gaat hij naar de garage en dan weten we meer . Bedankt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.