Volkswagen Caddy: VW Caddy MK1 - Knipperlichten werken niet, en meerdere dingen.

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.6D

Hoi,

Net me rijbewijs gehaald, Caddy opgehaald, en het was n opknappertje.
Voorkant eraf gehaalt, nieuw front erin, schermen en bumper er weer op, lampen er weer in, en toen viel me op dat me knipperlichten 0,0 meer doen.

Dashboard is er tevens ook uit geweest, alarmlichtschakelaar zit wel weer goed, alleen doet ook niets.
Verder, Als ik mijn richting naar rechts of links aangeef, gaat er wel een groen lampje van de knipperlichten branden, daaruit verneem ik dat mijn clignateur gewoon nog goed is, ik dacht dus dat mijn knipperrelais stuk was, deze vervangen, en nogsteeds hetzelfde probleem. Zouden spontaan alle 4 de lampjes stuk zijn? Voordat de voorbumper eraf ging, (waar ook de knipperlichten in zitten) deden alle knipperlichten het nog.

Next, Radio.

Er zat een radio in, welke werkte, maar heel erg verouderd was. Nu heb ik een JVC KD-R821 aangeschaft en deze erin gehangen, maar de radio wilde niet aan. Geen standby lichtje, niets. Ik meten, heb ik dus WEL een continue 12v uitgang, maar geen geschakelde. Deze ga ik morgen dus ook aanleggen, maar een continue 12v uitgang, daar zou mijn radio het toch mee moeten doen? Deze radio is nieuw, uit de doos.


Enige ideeen?

Next, Grootlichtlampje Dashboard.
Tsja, heel simpel, als mijn grootlicht aanstaat, is het lampje uit, en andersom, staat mijn grootlicht uit, dan brand hij heel zwakjes.


Alvast bedankt voor jullie hulp!

Djurres

Geplaatst door Djurres (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

C.Jonker (0) PRO, 12 jaar geleden

Een radio heeft heeft een rode geschakelde plus en een gele direkt vanaf de plus ( constant )
Beide aan elkaar verbinden en aan plus leggen , de zwarte aan massa en dan zou ie moeten werken.
Je moet de radio dan zelf steeds uit doen.
Gele aan plus en rode aan een klem 15 geschakelde plus dan zou ie met de sleutel uit gaan.
Je hebt er toch een schema bij gekregen? niet echt zo moeilijk hoor.

Knipperlichten meten waar het mis gaat dus knipperautomaat wel goed dan verder meten tot je bij de lampen uitkomt.
Alarmschakelaar werkt wel ?

voor de rest is het een kwestie van meten...massaprobleem?

Djurres (0), 12 jaar geleden

Knipperautomaat is goed, ik verdenk nu de alarmlichtschakelaar. Heeft iemand een schema zodat ik hem kan doorlussen en deze kan uitsluiten?

Verder, radio is voor elkaar, na wat denkwerk, schema's lezen en wat beunen werkt deze nu netjes icm Condensator en Versterker, die ook netjes aan en uit gaan met de contactsleutel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.