Volkswagen Golf Cabrio: VW GOLF 1.8i mono04 97

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8i

Hallo,

VW Golf cabrio 1.8i monopoint slaat niet meer aan

Vaststelling enkel op cilinder 2&3 enorm veel brandstoftoevoer. Bougies 2 & 3 slaan onmiddellijk nat.

compressie = ok en ontsteking op alle cilinders = ok

voertuig 1x kunnen laten aanslaan, maar terug stil gevallen ( verzopen )

Bij verwijderde bougies en tijdens het starten is er een onwaarschijnlijk grote hoeveelheid brandstof die uit cilinder twee en drie wordt uitgeperst tijdens de compressieslag. 1 en 4 lijken normaal of te arm. Dit lijkt me onlogisch daar het om een monopoint injectie gaat.

Weet er iemand hierover misschien iemand wat raad?

mvg

Jack ( Ford verdeler )

Jack JT

Geplaatst door Jack JT (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Probeer eens een nieuwe bobine ondanks dat hij wel vonkt.

audia4 (0) PRO, 16 jaar geleden

Begin maar eens met uitlezen....... Dikke kans op een temperatuursonde die stuk is. (staat ie brandstof in te spuiten voor starten met -30 graden celsius, en dat is een beetje overdone voor ons kwakkel klimaat)

johndoornbosch (0) PRO, 16 jaar geleden

is niet onlogisch injektor zit precies tussen 2 en 3 dus die krijgen de volle laag, controleer of de verstuivernaald blijft hangen

Jack JT (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=audia4]Begin maar eens met uitlezen....... Dikke kans op een temperatuursonde die stuk is. (staat ie brandstof in te spuiten voor starten met -30 graden celsius, en dat is een beetje overdone voor ons kwakkel klimaat)[/quote]
Tnx -> was juiste handeling - was een tijdje blijven staan daar het een oudere overname was. Draadjes temp zender kortgesloten, zodat hij het vervangsignaal ging nemen -> resultaat al veel beter -> na vervangen zender probleem volledig opgelost.

Bedankt voor de goede info.

Jack

Jack JT (0) PRO, 16 jaar geleden

was een tijdje blijven staan daar het een oudere overname was. Draadjes temp zender kortgesloten, zodat hij het vervangsignaal ging nemen -> resultaat al veel beter -> na vervangen zender probleem volledig opgelost.

Bedankt voor de goede info.

Jack

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.