Volkswagen Golf II : vw golf 89 probleem met piepende oliesensor wie helpt

Bouwjaar: 1989, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3

vw golf 89 probleem met piepende oliesensor ,het oliepijl is goed ,maar als de temp meter over de helft gaat gaat hij piepen en het lampje van de olie branden ,weet ook niet waar de sensor zit ,want had hem dan wel van het blok verwijderd ,bij garage geweest ,zeggen dat het in de bedrading kan zitten ,andere zeggen weer oliefilter ,wie weet wat ,heb niet de fin middelen om hem naar een garage te brengen .

danjo

Geplaatst door danjo (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Tiguan (0) PRO, 16 jaar geleden

Zit wel de juiste olie in (dikte)?? Olie druk even laten meten
Ik denk eerder een defect oliesensor.(of op nieuw olie verversen + filter vervangen)
Als het in de bedrading zal zitten zal die constant piepen. (koud/warm)


Groet Tiguan

jurgenvw (0), 16 jaar geleden

het klinkt misschien raar maar check je koelwater toen dat bij mijn jetta 2 te laag stond ging hij ook piepen ik heb me rot gezocht

anoniem-1573996169 (0), 16 jaar geleden

hier ben ik echt benieuwd naar dat heb ik nog nooit meegemaakt,golfje 2 uit 89 heeft gewoon een drukzender wat moet daar nou in piepen en als hij zou piepen heb je hem toch zo gevonden,zit die niet bij je oliefilter(oliefilter even vernieuwen) dat stopje met een draadje eraan.en bedrading piepen??????ik denk dat jij een vacuum lekkage hebt,als de motor draait moet je eens even met remmenreiniger overal langs heen spuiten en kijken ofdat de motor daar ergens op reageert zeer zeker rondom je carburateur ,dat wat betreft het piepen,dat het olie lampje gaat branden denk ik dat oftewel je motor te langzaam draait of je zender kapot is, het kan ook je oliedrukventiel zijn dat niet meer goed is dat daar een fluitend geluid uit voorkomt,en die garage kan toch wel even aanwijzen waar de,zender zit,waarvandaan kom jij ergens,in de buurt van Eindhoven zo ja wil ik je graag helpen,want dit wil ik toch echt meemaken.

anoniem-1573996169 (0), 16 jaar geleden

weet je wat ook gruwelijk kan piepen,,golfje 2 contactpunten toch,dan nokje van je contactpunten wat over je contacthoek asje (nokkenasje)loopt.als dat drooggelopen is piept verschrikkelijk,beetje vet aandoen,geen kontaktpunten is dit overbodig.

jurgenvw (0), 16 jaar geleden

een cavia piept ook maar dat heeft ook niets met oliezoemers te maken

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.