Volkswagen Passat: Vw Passat 2.0tdi 140pk

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0TDI 140PK

Ik Heb Een Vraag Heb Een Injecteur Van De Auto Passat 2.0tdi Er Uiit Gehaald ? Wat Moet Ik Doen Gewoon Eruit Halen En Terug Een Nieuwe Insteken Of Moet Het Geregeld Worden Of Niet? Ik Moest Er Maar Een Vervangen Of Die Trekboutje Ook Mee Vervangen Of ?kunnen Jullie Mij Helpen

mohammed197103

Geplaatst door mohammed197103 (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ricky (0) PRO, 9 jaar geleden

Heb je hier ervaring mee of niet? Zo niet, dan zou ik het laten doen door iemand die dit vaker hebt gedaan, als je dit fout monteerd kan je grote schade krijgen! Dat is eigenlijk wat ik vind maar als je het toch zelf wilt doen dan alle bouten vervangen, zowel van de verstuiver als van de tuimelas en deze op het juiste moment vastzetten. Ik weet de aantrekmomenten even niet meer uit mn hoofd maar vooral die van de verstuiver moet je op het juiste moment aantrekken, die zijn dacht ik 5nm en 1x 90 graden en dan 180 graden maar als je zelf gaat rommelen moet je deze aantrekmomenten ff opzoeken. Dacht dat bouten tuimelas 20nm en 90 graden waren maar als je dit nog nooit hebt gedaan dan niet zelf gaan doen!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.