Volkswagen Polo: vw polo 6n '94

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4/1.6

Hallo iedereen :)

Op mijn werk hebben ze een polo 6n dat ik mag hebben..alleen heb ik nog niet op papieren gekeken of het een 1.4 is of een 1.6 of 1.3.. (de teller gaat tot 7000 toeren dus denk ik dat het eerder een 1.4 of een 1.6 is)
Maar er is iets raars aan de polo.. eerst stond er 104000 km op en als ik het contact voor de eerste keer opzette stond er 181462 ongeveer..dat vond ik al raar en als je het contact opzet komt er 1no1 op en dit pinkt een paar keer en dan komt er weer de kilometerstand op..en soms kan je de kilometerstand totaal niet lezen..is de teller kapot of? (maar het uur staat er goed op en dit blijft ook goed) alle controlelampjes branden wel.. en als je wil starten klikt er een relais bij de zekeringen maar de startmotor doet niets..
weet iemand soms wat ik moet doen?
alvast bedankt :)
mvg anthony

anthony92

Geplaatst door anthony92 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

moderator (0) PRO, 11 jaar geleden

Die IN01 is de aanduiding dat de auto aan een beurt toe is.

anthony92 (0), 11 jaar geleden

een grote of kleine? en wat kan ik doen voor hem proberen te starten?
alvast bedankt :) mvg

anthony92 (0), 11 jaar geleden

Weet iemand waar ik moet zoeken..? startmotor..? normaal kun je deze met een schroevendraaier of een stuk ijzer of kabel handmatig testen zeker vanaan de starter zelf..?
Alvast bedankt :)
Mvg anthony

anthony92 (0), 11 jaar geleden

Ik hoor graag julie antwoord..
Alvast bedankt
Mvg

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.