Volkswagen Polo: kleppendekselpakking vervangen( olie in de bougiegaten)

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1,4 16v

hoe kan ik de kleppendekselpakking van mijn polo vervangen.

el-noen

Geplaatst door el-noen , lid sinds 10 jaar geleden

1 Reactie

ricky PRO, 10 jaar geleden

Om dit te doen moet o.a. de distributie los omdat klepdeksel tegelijk het nokkenashuis is dus bij weinig of geen ervaring zou ik het laten doen en er niet zelf aan gaan beginnen.

Mocht je het zelf doen dan distributie verwijderen en dan het huis losschroeven en aanligvlakken schoonmaken. Let op dat je de oliekanalen niet dichtsmeert met vloeibare pakking, is heeeellll belangrijk en ook op letten dat de tuimelaars tijdens monteren juist op hun plek (blijven) liggen, doe je dit niet dan heb je motorschade!!! Daarna weer de vloeibare pakking opnieuw aanbrengen en dan alles weer monteren met nieuwe bouten voor het deksel en de distributie weer juist monteren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.