Volkswagen Polo: kleppendekselpakking vervangen( olie in de bougiegaten)

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1,4 16v

hoe kan ik de kleppendekselpakking van mijn polo vervangen.

el-noen

Geplaatst door el-noen (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ricky (0) PRO, 11 jaar geleden

Om dit te doen moet o.a. de distributie los omdat klepdeksel tegelijk het nokkenashuis is dus bij weinig of geen ervaring zou ik het laten doen en er niet zelf aan gaan beginnen.

Mocht je het zelf doen dan distributie verwijderen en dan het huis losschroeven en aanligvlakken schoonmaken. Let op dat je de oliekanalen niet dichtsmeert met vloeibare pakking, is heeeellll belangrijk en ook op letten dat de tuimelaars tijdens monteren juist op hun plek (blijven) liggen, doe je dit niet dan heb je motorschade!!! Daarna weer de vloeibare pakking opnieuw aanbrengen en dan alles weer monteren met nieuwe bouten voor het deksel en de distributie weer juist monteren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.