Volkswagen Polo: vw polo fox

Brandstof: Benzine

na dat de auto met lege accu stond probeerde ik hem met startkabels te starten maar als je het contackt uit heb dan hoor je een zoemend geluid zodra je stroom op de accu zet met startkabel dit komt van de bezine pomp wat kan hier het probleem zijn waarom zoemt die benzine pomp als contact uit staat en is daarom de accu leeg getrokken?? wie heeft hier antwoord op groeten nico

breezer4u2

Geplaatst door breezer4u2 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Tiguan (0) PRO, 16 jaar geleden

Het hoort niet als de contact (sleutel er uit) dat de pomp nog blijft draaien.
Is het wekelijkheid wel de brandstofpomp die je hoort, het kan ook iets anders zijn rij langs de garage om het te beoordelen en de lek stroom te laten meten.

breezer4u2 (0), 16 jaar geleden

[quote=Tiguan]Het hoort niet als de contact (sleutel er uit) dat de pomp nog blijft draaien.
Is het wekelijkheid wel de brandstofpomp die je hoort, het kan ook iets anders zijn rij langs de garage om het te beoordelen en de lek stroom te laten meten.[/quote]
ja het is de benzine pomp van de auto die je hoort en voelt heeft de benzine pomp en relait ? misschien werkt die niet goed meer ? kan hij hierdoor de accu leegtrekken er stond verder helemaal niets aan zoals licht of verwarming!!

auto-peter (0) PRO, 16 jaar geleden

Vw polo fox met bouwjaar?motor type?Wagengegevens aub.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.