Volkswagen Transporter: vw t5 2004

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5 tdi (AXD)

hallo mijn ruitenwissers, richting aanwijzers en interieur verlichting werken niet meer en kan ook niet meer uitgelezen worden.
boordnet regelapparaat vervangen maar nog steed het zelfde probleem. bedrading is door gemeten en alles blijkt nog intact.
ik hoop dat er hier iemand mij kan helpen.
alvast bedankt

gregsje

Geplaatst door gregsje , lid sinds 9 jaar geleden

1 Reactie

ricky PRO, 7 jaar geleden

Toch eerst zorgen dat je hem kan uitlezen, dus dat probleem als eerste verhelpen en daarna kijken of en welke storing erin staat en daarna de klacht van wissers en richtingaanwijzers aanpakken.
Uitlezen/in het systeem kunnen komen met de testkast is belangrijk want dan kan je al veel uitsluiten, bv via een actuatortest de wissers of richtingaanwijzers e.d. aansturen met de testkast, stel ze werken dan wel gewoon goed (en niet met bedienen van de hendel) dan weet je gelijk al dat het niet aan de bedrading ligt van bordnet naar die onderdelen om maar ff een voorbeeld te noemen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.