Volkswagen Polo: water naast beide stoelen

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 40kw

Mijn polo (4deurs) lekt! het water staat naast mijn stoelen. Ik denk dat het komt omdat er water langs mijn raam naar binnen loopt, tussen de strip en mijn raam zit ruimte.

Weet iemand een oplossing!

Alvast bedankt!!
groetjes
jurgen

jurgen1972

Geplaatst door jurgen1972 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Jurgen,

Ik neem aan dat je geen koelvloeistof verliest i.c.m. beslagen ramen ?

Controleer de afwatering eens, dus bij het voorraam, als deze gaten verstopt zitten kan en moet het ergens naartoe op een gegevens moment en kan het dus zijn, dat het via een rubber o.i.d. naar binnen loopt, controleer het gebied rondom de zekeringkast ook eens of het daar nat is.

De afdichting van het raam lijkt me uitgesloten, het water loopt dan namelijk de deur in, en verdwijnt aan de onderkant weer, daarbij dicht dat rubber nooit 100% af en zal dus altijd wat de deur inlopen, ook gezien de leeftijd van de auto..

Als bovenstaande allemaal in orde is, til dan de matten en vloerbedekking eens een stukje op en kijk of er geen gaten ( roest ) in de bodem zitten waardoor het water ( vocht ) naar binnen kan komen.

Gr Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.