Volkswagen Touran: Water/Vocht in reservewiel compartiment

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1900 tdi

enkele maanden geleden na de wintersport kwam ik er achter dat er vocht in het reservewiel compartiment (dacht eerst komt door de sneeuw van me ski's/snowboard'.
Nu weer na een aantal regendagen staat er weer water in tevens is de geluidswerende bekleding in de bak ook nat. Heb vandaag de 2 doppen in de bak die rechtstreeks verbinding hebben met buiten de auto afgekit, iemand verder nog suggesties.
Verder geen sporen van vocht in de kofferbak of achter de stoelen. Ook komt er geen water binnen via de achterlichten. heb de tuinslang er even rustig op laten sproeien.

Alvast Bedankt voor reacties

robinh

Geplaatst door robinh (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Touran? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jan T (10) PRO, 12 jaar geleden

ja dat is de enigste manier de waterslang erop en iemand er in wel eerst de bekelding weg zodat je alles goed kan zien je weet nooit waar dit van dan komt.

groetjes jan.

robinh (0), 12 jaar geleden

Probleem verholpen:
Rubbers bij de achterlichten waren stug en dichte niet goed meer af,
nieuwe rubbers en nieuw isolatie mat. geplaatst en nu na al die regen van de laatste dagen geen problemen meer.
Bedankt voor de reacties!!!

jan T (10) PRO, 12 jaar geleden

nou gelukkig robin valt het mee.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Touran of stel zelf een nieuwe vraag.