Volkswagen Golf: wederom geen remmen

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1400

Vorige week had ik ook al om een oplossing gevraagt en wederom stel ik bijna dezelfde vraag......heb de achterste remblokkken vernieuwd...ontlucht (2 x zelfs) dan heb ik genoeg remdruk ...maar dan ga ik rijden en moet ik bijna het hele pedaal intrappen voor de auto remt hij remt wel maar het pedaal moet bijna tot de bodem ingetrapt worden.... zou het iets met de abs te maken hebben hij lekt niks en er is verder zo ik kan bekijken ook niks stuk......kreeg een tip van een garage die zei dat ik krachtig moest remmen in de berm voor de abs ??? ook gedaan maar nog moet het pedaal tot bijna de bodem.

famke25

Geplaatst door famke25 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Heb je geen lekkage? Ook niet binnen achter rempedaal? Zakt remvloeistofpeil?
Anders proberen om met de testkast de abs te ontluchten,als in de abs een luchtbel zit krijg je hem er niet uit bij normaal ontluchten.

Ricky

Audidriver73 (0) PRO, 16 jaar geleden

Is je hoofdremcilinder niet defect, kun je testen door bij uitgeschakelde motor een aantal keer op de rem te trappen, vervolgens bij ingetrapte rempedaal motor starten. ALs goed is moet het rempedaal nu iets naar beneden gaan, dan is de hoofdremcilinder normaal goed.
Andere vraag, hoe heb je de achterremmen ontlucht? Gewoon onderwets doorpompen met rempedaal?

famke25 (0), 16 jaar geleden

nee remcillinder niet lek en ik heb de remmen met een remset ontlucht.
het peil zakt ook niet dus...niet lek ..
ik heb alleen geen druk als ik ga rijden , en toch remt ie wel alleen pedaal zit bijna tot de bodem.

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

ABS met de testkast ontluchten zoals ik al zei,dan zal het probleem wel over zijn

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.