Volkswagen Golf : welke olie is het beste

hoi hoi allemaal ik had even een vraagje de laatste tijd doe ik olie in de auto maar hoe weet ik als het wel goede olie is oke ik moet er wel 26,95 voor betalen maar is het dan wel goede olie ik heb een golf 3 gti 8 v 2 liter moteren gebruik als olievalvoline durablend synthetic blend sae 10w-40 motor oil is dat dan wel goede olie want ik wil natuurlijk het beste van de moter het is half synthetice olie hoe zit dat nauw in elkaar kan me iemand hier verdere info voor geven de auto handelaren zeggn alles is goed als ze het maar verkopen kunnen maar dat vind ik niet groetjes franko

franko3231

Geplaatst door franko3231 , lid sinds 17 jaar geleden

6 Reacties

arie549 PRO, 16 jaar geleden

niks mis met die olie....... ook een redelijke prijs overigens, tenminste als we het over een 5 liter kan hebben.

P. Kelder PRO, 16 jaar geleden

franko..

een merk zegt mij totaal niks! er mag van mij ook micky mouse op staan... ik let maar op één ding.. dat is teneerste de specificatie en de prijs, echt slechte olie is er niet, want stel jezelf de vraag! welke fabrikant heeft er belang bij om een slecht produkt op de markt te zetten?

een auto fabrikant stelt slechts een specificatie vast, en geen merk..

paul,

hanz4101, 16 jaar geleden

Ik moet zeggen dat die olie die je bij Shell kan halen, met Ferrari logo erop, erg okay is. Is ook synthetisch. Ik heb dat een hele tijd gebruikt, auto reedt steeds beter.

P. Kelder PRO, 16 jaar geleden

dan heb je een hele tijd teveel betaalt.... hanz

in het land der blinden, is één oog koning :)

paul,

arie549 PRO, 16 jaar geleden

de olie van de lidl en alid voldoet aan de specificaties.....................dus automatisch goede olie?

wordt een leuke discussie heheheh.

sytze PRO, 16 jaar geleden

Nou Arie, nergens om, ik neem altijd de goedkoopste met de beste specificaties. Daardoor kan ik de prijzen laag houden en daar zijn de klanten blij mee. Ik heb het afgelopen jaar 3 verschillende merken olie gebruikt. Gewoon no-nonsense politiek!

Sytze

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.