Volkswagen Transporter: wiellager

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5 TDI

Mijn zoon heeft net een T5 gekocht en het achterwiellager is echt hoorbaar.Is dit een geperst lager of geschroefd.
m.vr.grt
Ferry

ferdinand

Geplaatst door ferdinand , lid sinds 15 jaar geleden

11 Reacties

Jan227 PRO, 9 jaar geleden

Hallo, deze is geperst. Er is speciaal gereedschap voor om deze aan de auto te demonteren en weer te monteren. Groet Jan227.

ferdinand, 9 jaar geleden

Bedankt,dan moet ik hem wegbrengen,
groet
Ferry

primera p11, 9 jaar geleden

Of het zijn gecupte banden die je hoort.

ferdinand, 9 jaar geleden

De banden zijn niet gecupt.Ik heb hem opgekrikt en het wiel rond gedraaid.Je hoort hem dan duidelijk.Hierbij wil ik nog opmerken dat mijn zoon hem heeft gekocht met een nieuwe APK.Na de APK nog geen 50KM gereden.
Ferry

ferdinand, 9 jaar geleden

Toch nog even een vraagje.Mijn zoon gaat vrijdag op vakantie.Hij blijft in Nederland. Hij wil hem na de vakantie laten maken .Kan dit lager nu kwaad.Ik heb hem opgekrikt en je hoort hem alleen, er zit geen speling in.Ik hoor het graag.
Ferry

primera p11, 9 jaar geleden

Ik weet niet in hoeverre het lager slecht is,maar als de auto volbeladen word en er komt een caravan achter kon het weleens snel gaan.

ferdinand, 9 jaar geleden

Bedankt voor je snelle antwoord. Er zitten twee volwassenen in en een tent met toebehoren, geen caravan.Hoe kan je controleren of het lager heel slecht is en wat kan er dan gebeuren.
Ferry

ferdinand, 9 jaar geleden

Als je het wiel snel rond draait hoor je een zacht gebrom.Overigens als je rechts af gaat hoor je hem een stuk minder.
Ferry

mamoli, 9 jaar geleden

Hallo Ferry,

In Nl zou het op zich geen kwaad moeten kunnen. Ik heb ooit eens met mijn Volvo s40, zonder te weten dat het vreemde geluid mijn wiellager was, een reis van +- 10.000km gereden. Pas op het laatste stuk was het geluid zo erg dat we oordopjes in moesten doen. Maar hij bleef wel rijden.

ferdinand, 9 jaar geleden

Ik heb nog een vraag.Een kennis vertelde mij, dat voor deze bussen in de meeste gevallen de hele as met lager erin wordt verkocht en die zit geschroefd.Is dat zo, dan kan ik het morgen alsnog voor mijn zoon repareren.Ik hoor het graag.
Ferry

ferdinand, 9 jaar geleden

Lager is vervangen.Probleem opgelost.
Ferry

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.