Volkswagen Golf: winterbanden

Bouwjaar: 1990

Ik wil me een beetje orienteren op winterbanden op marktplaats ofzo voor mijn golf 2. Weet iemand of de velgen van type 1,3 of 4 op type 2 passen?

groeten Andre

avonk

Geplaatst door avonk (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

arie549 (0) PRO, 19 jaar geleden

velgen van een type 3 passen, golf 4 past niet heeft 5 gaten. ook polo 6 n past en jetta en vento past.

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

let op, polovelgen gaat dus niet, die lopen vast tegen de remtang van de voorwielen.....
ik denk dat je op de sloop voor 25¤ 4 velgen voor jouw golfje haalt, die origineel zijn en goed passen

arie549 (0) PRO, 19 jaar geleden

toch niet harry, hier staat een golfje 2 op polo 6n wielen. wel komen de wielen een beetje meer naar binnen maar past wel.

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

Dat naar binnen komen, dat is het probleem, vervang de schijven en blokken nou eens van deze auto, en hij loopt gegarandeerd vast op de remtang.

arie549 (0) PRO, 19 jaar geleden

oei, daar zeg je wat harry. heb net even gekeken en inderdaad je kan je vinger er niet tussen krijgen en de blokken zijn half op. word wel nauw dan he. je hebt gelijk harry, ik dacht even eigenwijs te zijn, maar nee heb geen gelijk. hahahaha

avonk (0), 19 jaar geleden

bedankt voor de tips

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.