Volkswagen Golf: Iemand ook verstand van auto`s spuiten

Bouwjaar: 1989

Hallo ik ben van plan om die golf van mij helemaal in een nieuw jasje te stoppen. Kan iemand mij meer vertellen over hoe je het beste een auto kan spuiten. Met welke korrel kan je hem het beste op schuren welke plamuur is het beste om een pitje weg te werken. Moet je hem alsnog eerst in de grond zetten of kan je er gewoon overheen spuiten als je hem geschuurd hebt. Hoeveel liter lak heb je nodig. enz enz enz . Lijkt me een hele mooie en leuke uitdaging

Speedy11018

Geplaatst door Speedy11018 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

blijegeit (0) PRO, 19 jaar geleden

spuiten zou ik toch echt niet zelf doen... voor je het weet rijd je met een sinaasappel met druipers erop door de straat.. zou zonde zijn!

mocht je het toch zelf gaan doen.. heel veel suc6 en plezier ermee!

groeten.

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi, michel



als je dit nog nooit eerder hebt gedaan zal de auto er niet mooier op worden,

je zou hem orange kunnen spuiten en dan zeggen ik heb er een sinasappel van gemaakt

dan kun je zeggen zo.. het is me toch gelukt :^)


paul,

arie549 (0) PRO, 19 jaar geleden

met de stofzuiger gespoten? hahaha

Speedy11018 (0), 19 jaar geleden

Nou laat ik hem dan geel spuiten dit aan gezien ik meer van citroen houd. Nee luiyjes even zonder dolen ik vraag me af hoe en wat ik een auto kan gaan spuiten aangezien ik me hele leven al dingen doe waar ik nooit voor geleerd heb maar toch goed gaan wil ik het toch zelf proberen. Dus vandaar dat ik eerst meer info wil en dan altijd nog kan kiezen om het niet te doen. JE HEBT ALTIJD AL MENSEN GEHAD DIE GEWOON EEN HOOP KUNNEN MET MAAR EEN BEETJE KENNIS VAN IETS> Mischien ben ik daar een van. Dus iedereen die at kennis hebt laat het weten.

H&k (0), 19 jaar geleden

Ik vind het niet zo'n gek plan hoor.
Het belangrijkste is zo'n beetje alles wat er gebeurt voor het spuiten! Hoe strakker ie is des te mooier het resultaat.
Al zou gronden niet nodig zijn voor de hechting, dan zou ik het toch doen. Pas al ie in 1 kleur staat zie je of ie strak is. Aan een geplamuurde auto zie je niks.
Je kan ook spuitplamuur gebruiken ipv grond. dat vult weer wat oneffenheden.
Neem ook eens een kijkje op www.polyservice.nl.
Dan zou je zelfs een roller kunnen overwegen.
( ik weet dat er nu een flinke antidiscussie op gang komt, maar wie nooit met hun produkten gewerkt heeft verzoek ik niet te reageren.... en nee, ik heb geen aandelen, wel goede ervaringen)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.