Volkswagen POLO: Wispelturige verwarming, foutcodes: FFFF, 04F7 en 063C.

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: BBY, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 55

De kachel werkt soms prima, soms geeft ie alleen maar warme lucht. Soms begint ie pas warme lucht te geven als je de temperatuur omlaag draait. De airco functioneert normaal.
De recirculatieklep kun je zien zitten, deze werkt soms goed, soms maakt ie maar 'n halve slag.
Beide regelkleppen en moduul kapot? Lijkt me sterk. (en erg duur).

Foutcodes en beschrijving:
FFFF, Stuurapparaat digitaal gedeelte: - Component defect.
04F7, Temperatuurklep stelmotor: -Onderbreking/plussluiting -Massasluiting -Kortsluiting naar plus.
063C, Servomotor circulatieklep: -Onderbreking/plussluiting -Massasluiting -Kortsluiting naar plus -Geblokkeerd of zonder spanning.

Pouwels

Geplaatst door Pouwels (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jan T (20) PRO, 6 jaar geleden

zal in de stel motoren zitten deze zijn vaak de oorzaak en worden best vaak vervangen.

groetjes jan.

Pouwels (0) PRO, 6 jaar geleden

Klopt het dat voor vervanging van de temperatuurregelklep het dashboard uitgebouwd moet worden?

jan T (20) PRO, 6 jaar geleden

ja maar er zijn erbij die een deel weg halen maar dan moet je wel er friemelen en op gevoel werken en mij lukt dat niet.

groetjes jan

ricky (0) PRO, 6 jaar geleden

Het is even friemelen maar het dashbord hoeft niet voor uitgebouwd te worden om beide stelmotoren te vervangen. Misschien is er een update beschikbaar voor de storing regelapparaat defect maar die zou ik eerst wissen en aankijken maar komt die gelijk weer terug dan kan daar ook een probleem in zitten maar vaak werkt alles dan gewoon goed dus als dat het geval is dan lekker regelapparaat laten zitten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.