Volkswagen PASSAT 2006: Witte rook uit uitlaat

Bouwjaar: 2006

Goedendag allemaal,


Mijn passat heeft regelmatig bij het wegrijden dat er een witte rookwolk uit de uitlaat komt, zowel bij warme als koude motor. Bij stationair draaien krijg ik af en toe wanneer ik gas geef ook een witte pluim uit de uitlaat. Echter, als ik de koppeling ingedrukt houd en tegelijkertijd gas geef, krijg ik geen witte rook te zien.

Iemand enig idee wat het kan zijn? Ik dacht zelf eerst dat het misschien de koppakking zou zijn. Maar het koelvloeistof niveau blijft hetzelfde en ook de temperatuur blijft keurig op 90° staan.

ChieldeJong

Geplaatst door ChieldeJong (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

AutobedrijfMaat (0) PRO, 4 jaar geleden

Soort motor/motorcode?

Groet, Kevin

    1.6 FSI ligt erin.

    De witte rook is overigens enkel bij het optrekken en niet tijdens het rijden.., daarnaast is het tegenwoordig ook weer redelijk fris. Ik zeg het er maar gewoon even bij.., - ChieldeJong (0), 4 jaar geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.