Volkswagen Polo: ''zagen'' van motor bij iets gas geven.

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Hallo,
ik had vorige week al een bericht gedaan over een polo die niet goed liep maar ik heb de auto weer uitgelezen en krijg door dat er iets niet goed is met het gasklephuis.
Het probleem is dus dat de motor stationair goed loopt, maar als je iets gas geeft dan begint de motor te ''zagen'' en loopt dan slecht.
Een nieuw gasklephuis is erg prijzig maar kan iemand mij vertellen dat dit eigenlijk wel de oorzaak is voordat ik een hoop geld kwijt ben?
Alvast bedankt.

Joey 15

Geplaatst door Joey 15 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Welke storingscode kwam tevoorschijn ?

Anders even het gasklephuis schoonmaken en deze weer in de basisstand zetten.

Gr Stefan

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Inderdaad eerst gasklephuis laten reinigen en weer in de basisstand laten zetten,dan verder kijken,mogelijk kan er een vacuumlek zijn van bijvoorbeeld de rembekrachtigerslang,maar welke storing(en) staan er in?

Joey 15 (0), 13 jaar geleden

Sorry dat ik zo laat reageer, maar de auto is verkocht met de storing erbij.
bedankt voor jullie reactie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.