Volkswagen Caddy: Zekeringstabel vw caddy

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Diesel, Motorcode: 19tdi

Hallo,

Kan iemand mij vertellen waar ik de zekering voor mijn verlichting kentekenplaat kan terugvinden ? In het onderhoudsboekje is die niet terug te vinden . Dashboardcomp. Heeft aan dat verlichting stuk is . Ze branden idd niet maar 1 lampje blijkt na uitmeten oké . Ik meet wel geen spanning op contacten .


Grts
Pietsa

Pietsa73

Geplaatst door Pietsa73 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Jan227 (5) PRO, 11 jaar geleden

Hallo, deze heeft naar mijn weten geen aparte zekering in een zekeringskast maar wordt geregeld in het boordnet regelapparaat (soort van automaat zekering). Indien beide lampjes niet branden en je doet er nieuwe in, dan moet je eerst een keer contact in/uitschakelen en de verlichting uit/aan zetten , zodat dit regelapparaat zich reset en de verlichting aanstuurt.

Kortom , bij deze auto zal het volgende NIET gaan werken : verlichting inschakelen, niet brandent lampje vervangen door een nieuw exemplaar waarna de nieuwe gaat branden, je moet dus eerst de genoemde "reset" uitvoeren.

Overigens zijn die kenteken verlichting units erg lastig juist te monteren, vanwegen de klem contactjes die erin zitten.

Groet Jan227

Pietsa73 (0), 11 jaar geleden

Hebt u enige tips voor het juist monteren van de units ?

Jan227 (5) PRO, 11 jaar geleden

Hallo, het is erg lastig omdat je de klem contacten niet meer ziet als je de units monteert.

Een handige doe het zelfer zou de binnen bekleding er af kunnen halen, de stekker verbinding v/d kentekenverlichting losnemen en met een multimeter via een weerstandsmeting kunnen controleren of de units juist gemonteerd zitten. Of met een 12 volt spanningsvoorziening bij losgenomen stekker, op de kenteken verlichting spanning zetten en kijken of de lampjes branden.

Groet Jan227

Pietsa73 (0), 11 jaar geleden

Gelukt !!!!!het heeft idd heel wat voeten in de aarde gehad .de contacten zaten niet meer op hun juiste plaats waardoor de unit geen contact maakten . Je moet ook steeds,zoals Jan kwam te vertellen , het contact uitzetten en weer op zetten om te resetten.

Bedankt Jan !

Groetjes
Pietsa

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.