Volkswagen Golf: zenders

Bouwjaar: 1990

hallo met jan ik heb een probleem met een zender er zitten twee zenders in mijn koelsystem een met een zwarte dop die is voor de temperatuur en daarnaast zit een blauwe en als ik de stekker eraf heb loopt de motor heel goed maar maar dan kan ik niet starten maar als ik hem erop doe kan ik wel starten maar het rijden wil dan helemaal niet ?? snap er echt niks meer van wie kan mij helpen

vriendelijke groet jan

sita1974

Geplaatst door sita1974 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

schnitzel (0), 19 jaar geleden

wat voor motor 1300 1600 1800

sita1974 (0), 19 jaar geleden

het is een 1300 injectie

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

doe ffe een nieuwe blauwe sensor er in, deze is van de computer, die weet nu dus niet hoe koud of warm de motor is. Wisselen is eenvoudig, nieuwe sensor met nieuwe o-ring in de aanslag, motor koud, dop koelsysteem los, dikke slang in elkaar knijpen en dop er weeer op. (licht vaccuum in systeem) Dan haarspeld van de sensor los ding eruitrekken en direct nieuwe er in steken. Bijna niets gemorst als je het goed doet.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.