Volkswagen Passat: Zijruit Passat blijft beneden.

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: AVB

Hallo,

Ik heb hier een probleempje met een passat. De ruit blijft namelijk beneden. De motor werkt nog, maar je hoort alleen de kabeltjes ergens tegenaan schuren, maar de ruit beweegt niet.

Nu weet ik dat dit meer voorkomt bij deze wagens, en dat er een speciaal herstel-setje voor is. Ik dacht echter dat in het normale geval de ruit uit de klipjes van de geleiding komt, en dus eigelijk helemaal los zit. Echter, de ruit zit nu nog vast in het mechanisme. Dit heb ik gecontroleerd door de rubberen afdek-kapjes van de slotplaat. Of ben ik toch mis en is dit wél het probleem van het welbekende herstelsetje?

Heeft iemand wat meer info over deze herstelset? VW stuknummer of zo?

De reden waarom ik het eerst vraag, en niet gewoon de slotplaat los is omdat deze wagen nogal intensief gebruikt wordt. Het zou dus gemakkelijk zijn moest ik op voorhand deze set kunnen gaan halen (moest dit idd het probleem zijn).

Rosse

Geplaatst door Rosse (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 15 jaar geleden

[quote=Rosse]Heeft iemand wat meer info over deze herstelset?[/quote]
Er zijn geen herstelsetjes voor in de handel.... Dit wordt een complete plaat incl mechanisme vervangen.

Gr. paul

Rosse (0), 15 jaar geleden

Bedankt voor het antwoord Paul.

Ben ik dan mis en is het herstelsetje alleen beschikbaar voor de golfjes? Of was dit inderdaad voor wanneer de ruit lost van het mechanisme?

ricky (0) PRO, 15 jaar geleden

Klopt,setjes zijn alleen voor de Golf en Bora.

Rosse (0), 15 jaar geleden

ok, bedankt allemaal. Dan zal de ducktape moeten blijven zitten tot er wat meer tijd is om er serieus naar te kijken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.