Volvo V70: aanjager

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.4 140 pk

De aanjager maakt een brommend geluid en stopt
zowel in de manuele als in de automatische stand na enkele sekonden. De lampjes gaan dan knipperen van de a/c en binnenbuitenlucht schakelaar. Met de vorige auto (ook V70 ) ook gehad. Toen is de storing gereset en was het enige tijd over. Daarna kwam het probleem weer. Na opnieuw starten van de motor kan die het zo weer even goed doen. Ik verdenk zelf de aanjagermotor omdat hij tijdens de storing een brommend geluid maakt. Wie weet wat te doen? Alvast bedankt!

5 cilinder

Geplaatst door 5 cilinder (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Volvo-Specialist (0) PRO, 17 jaar geleden

Dit is een bekend probleem, de aanjagermotor draait te zwaar waardoor de stroomsterkte door de motor (en door de electronische "voorschakelweerstand") te groot word en de kachelmotor uitgeschakeld word. (beveiliging)

Oplossing: een andere (nieuwe) kachelmotor (laten) monteren !!

Smeren help meestal niet (of niet lang).

5 cilinder (0), 17 jaar geleden

Bedankt Volvo-Specialist. Is het verstandig dat ik een gebruikte ga zoeken of direct een nieuwe monteren. Weet jij zo wat een nieuwe kost??

Volvo-Specialist (0) PRO, 17 jaar geleden

Ik weet zo niet wat een nieuwe kost, een nieuwe is altijd beter maar dat moet je zelf beslissen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V70 of stel zelf een nieuwe vraag.