Volvo V40: aankoop

Bouwjaar: 1997

Het gaat om een volvo V40 2.0 benzine met 214000 km op de teller.
Waar moet ik speciaal op letten?
Auto wordt afgeleverd met drie maanden bovaggarantie een grote beurt inclusief distributie.
Heeft deze auto specifieke slijtagepunten?

Alle info welkom,
groeten van Peter.

Peter8717

Geplaatst door Peter8717 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V40? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

hervelt (0), 18 jaar geleden

Hoi Peter, Als ze de Distributie vervangen dan ook gelijk de spanrollen laten meevervangen. (Volvo richtlijn) Verder zijn mij geen zwake punten bekend. Bovag garantie is pluspunt (zal dus geen probleemauto zijn anders verkochten ze hem zo wel zonder garantie). Km stand is nog goed te doen. Ik weet ook de prijs niet maar ivm. de garantie zal het nog wel een mooie zijn en hopelijk goed onderhouden.
Succes.

Peter8717 (0), 18 jaar geleden

Hallo Johan, en verdere belangstellenden.
Wegens problemen met mijn volvo 940 ( storing in electronica van o.a. snelheidsmeter en cruisecontrol ) was ik op zoek naar een andere volvo. Het probleem doet zich al een maand niet meer voor, waarschijnlijk een massa aansluiting. Omdat het nog steeds een fijne auto is om mee te rijden, heb ik afgezien van de V40. Waarschijnlijk ga ik volgend jaar na de vakantie's op zoek naar een goede S80. In ieder geval bedankt voor de informatie en tot schrijfs.

hervelt (0), 18 jaar geleden

Hoi Peter, Als je een 940 gewend bent denk ik niet dat een V40 je zou bevallen. Die is toch van een andere klasse. Dat is eigenlijk wat mij ook opviel aan mensen die terugkwamen van een proefrit met een V40 en daarna toch nog maar een rondje met een 7 of 8 serie maakten. Vandaar jouw voornemen waarschijnlijk om naar een S80 uit te kijken. Ik heb zelf ook nog kennissen met een 7 serie op LPG en die rijden er hartstikke goed mee. Hopelijk blijft jouw auto verder goed rijden. Succes ermee.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V40 of stel zelf een nieuwe vraag.