Volvo V40: Achter ruitenwisser

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Sinds kort doet mijn achter ruitewisser het niet meer, het problem begon ongeveer een drie maand geleden met dat ie het zo af en toe niet deed maar sinds een week of twee doet ie helemaal niets meer.
Als je de schakelaar op de hendel aanzet hoor je alleen nog een zachte klik onder het dashbord waarschijnlijk het relais en daarna gebeurt er niets meer dus het relais hoor je daarna nog wel elke keer.
Voorheen werd ie ook ingeschakeld als je de ruitenwissers van de voorruit aan had staan en je zette hem in de achteruitversnelling maar ook dit werkt niet meer.
Ik heb ook nog even aan de motorzijde doorgemeten op de middelste pool van de stekker staat constant spanning en op een pool staat alleen spanning als de interval schakelt daarna valt de spanning weg andere pool is de -.

HDTheo

Geplaatst door HDTheo (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V40? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 13 jaar geleden

http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?i...

Toeval ? zelfde probleem met 2 verschillende voertuigen ?

Moderator Problemcar

HDTheo (0), 13 jaar geleden

Nee geen toeval het is echt zo alleen bij de Volvo de achterruitwisser en bij de Mitsubishi de voorruitwisser.
Maar het probleem is wel ongeveer gelijktijdig ontstaan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V40 of stel zelf een nieuwe vraag.