Volvo 850: Afslaan motor

Bouwjaar: 1996

Mijn 850 T5 uit '96 heeft de neiging om na het starten of af te slaan of hellemaal niet te starten. Als dit gebeurd krijg ik hem altijd na 3-4 pogingen wel aan de praat. Het rare is dat ie bijvoorbeeld maanden lang geen last heeft hiervan en opeens begint ie weer kuren te vertonen. Bougies, verdeler, ontsteking, startmotor enz. is allemaal OK. Kan iemand mij hier uitleg over geven? Alvast bedankt.

Claudio

Geplaatst door Claudio (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo 850? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

mike7866 (0), 19 jaar geleden

stappenmotor en gasklephuis controleren/schoonmaken.
gr ex volvo monteur

chris1656 (0) PRO, 19 jaar geleden

Het lijkt er op dat je niet voldoende brandstof druk hebt. Als je het contact aan zet moet je pomp 2 sec draaien. Laat anders de druk (en vooral de restdruk)meten.

Claudio (0), 19 jaar geleden

Bedankt voor de reakties. De laatste weken loopt ie weer mooi maar bij de volgende beurt laat ik de voornoemde punten nakijken. De brandstofpomp is het niet want die hoor ik als ik hem op contact zet.

Claudio (0), 18 jaar geleden

Hallo, na veel verder gesukkel met dit sporadisch probleem bleek het uiteindelijk om de transponder ring te gaan die de sleutel soms niet herkende. Vervangen en einde probleem

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo 850 of stel zelf een nieuwe vraag.