Volvo 440: airco

Bouwjaar: 1995

ik ben van plan een volvo 440 uit 1995 aan te schaffen. de auto is mij bekend echt van een oud vrouwtje geweest en altijd binnen geslapen. km stand is 150.000 ca. ik kan hem voor het leuke bedrag van duizend eurotjes over nemen de auto verkeerd werkelijk in perfecte staat van onderhoud. alleen de airco moet worden bij gevuld en een service beurtje aan het airco systeem.
wat zij hier ongeveer de kosten van ? en scheelt het of maakt het wat uit dat ik het bij de dealer doet of bij een ander willekeurig aircobedrijf ?

ralph9250

Geplaatst door ralph9250 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo 440? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Michel Iglesias (0), 18 jaar geleden

Hallo Ralph,

Als het echt een goed onderhouden 440 is uit ´95 en echt in goede staat verkeert, dan zou ik ´em voor die prijs niet laten liggen. Controleer even goed de wielkasten, want daar wil het wel eens aardig roesten als je pech hebt. En dan niet alleen even de buitenkant bekijken, maar ook echt even goed aan de hele kast zelf voelen of het metaal daar van elkaar los begint te komen.

Let er wel op dat op deze km-stand de waterpomp (± EUR 45,-) en de dynamo (EUR 140,- voor revisie en montage of ± EUR 170,- nieuw excl. montage) aan de beurt kunnen zijn. Als die al vervangen zijn is het dus al helemaal mooi.
Check ook de vacuumslangetjes.

Al met al een naar mijn mening fantastische comfortabele wagen die me nog nooit teleur heeft gesteld. Veel auto voor weinig geld dus.

Wat betreft de airco zou ik gewoon een stel van die garages bellen en vragen wat het kost. Zelf heb ik geen airco, dus ik durf het je niet te vertellen. Desnoods rijd je eerst een tijdje zonder airco...wel zo jammer met de zomer voor de deur, maar goed.

Ik hoor graag of je ém uiteindelijk koopt of niet.

groeten,

Michel

ralph9250 (0), 18 jaar geleden

als morgen mijn 740 estate verkocht word na 430.000 trouwe kilometertjes dan ga ik er inderdaad voor. en voor de airco heb ik trouwens ook een mooi adresje hier in de buurt gevonden. bedankt voor je tip over de wielkasten en de waterpomp en de dynamo. maar voor dat geld kan ik hem zeker niet laten staan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo 440 of stel zelf een nieuwe vraag.