Volvo 240 1993: alarm en cruise control

Bouwjaar: 1993

ik heb een klant met een volvo 240 classic station uit 1993, het is volgens mij een 240gle automaat, maar de man heeft hem zelf in 1993 nieuw gekocht in zweden en een jaar met een diplomatenkenteken rondgereden, de auto heeft ook een mijlenteller, op leer na heeft deze auto alle opties, alleen het alarm(orgineel volvo) en de cruise control doen het niet meer, ik heb er al vele vrij uurtjes aan besteed, van het alarm is er op de linker voorraamstijl een kastje met twwe lampjes( rood en groen) en twee knopjes bevestigd, de handzender werk op vier knoopbattarijen en onder het dashbord zit een module met twee stekkers aan de ondekant en een aan de bovenkant, de cruisecontrol werk op vacuum, de motor hiervan zit op de paravaan onder de motorkap en werkt wel als je er externe spanning opzet. wie weet waar ik kan zoeken?
gr marco

auto4you

Geplaatst door auto4you (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo 240? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

mike7866 (0), 19 jaar geleden

cruise controle: bij het rempedaal (en eventueel koppelings pedaal) zit(ten) een schakelaar(s)controle of deze wel schakelen bij bediening ervan. vacuum lek?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo 240 of stel zelf een nieuwe vraag.