Volvo S40: "Anti-skid tijdelijk uitgeschakeld" zegt het display

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0d

Hallo allemaal,

Na het verwisselen van de brandstoffilter heb ik de motor een aantal malen moet doorstarten om hem aan de praat de krijgen. Ik kreeg toen de melding "Anti-skid tijdelijk uitgeschakeld". De motor start en rijdt zoals voorheen, alleen als ik nu de motor uitzet hoor ik niet meer dat klik klik klik geluid wat ik voorheen wel altijd hoorde.

Wat betekent deze melding en wat moet ik doen?

Thanks

mamoli

Geplaatst door mamoli (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo S40? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Highway (145) PRO, 12 jaar geleden

klik klik geluid geen idee wat het is. Je anto skid zal wel gekomen zijn door het doorstarten. Dit kun je laten wissen zal waarschijnlijk in de motorregeleenheid een foutcode staan.

mamoli (0), 12 jaar geleden

Hallo Highway,

Ik denk het ook, heb het daarna gelukkig niet meer gezien. Dat geluid is meer, ehh ja... lastig zo uit te leggen, meer een tik tik tik tik geluid dat hard begint en met de tik uitdoofd na een paar seconden nadat je de motor hebt uitgezet. Dat was er voorheen wel, nu niet meer. Maar goed, ik zie wel wat er gaat komen :D

Groetjes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo S40 of stel zelf een nieuwe vraag.