Volvo V70: Automaat olie verversen????

Bouwjaar: 2000, Brandstof: LPG, Motorcode: 2.4 170pk b5244s

Hallo hier een vraag over het verversen van de automaatolie hoe vaak moet dit of bij welke km stand de auto heeft 237000 gelopen en ik weet niet of het ooit vervangen is .

r hofstede

Geplaatst door r hofstede (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

240magazijn (0), 16 jaar geleden

Beetje laat, maar toch! Als de olie nooit is vervangen of je weet het niet en er zijn geen problemen dan zou ik de olie NIET vervangen, doe je het wel dan zou je zomaar wel problemen kunnen krijgen! Wel pijlen en evt. bijvullen natuurlijk.

P. Kelder (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=240magazijn]Beetje laat, maar toch! Als de olie nooit is vervangen of je weet het niet en er zijn geen problemen dan zou ik de olie NIET vervangen, doe je het wel dan zou je zomaar wel problemen kunnen krijgen! Wel pijlen en evt. bijvullen natuurlijk.[/quote]
olie automaatbak vervangen we doorgaands om juist problemen te voorkomen.....

Gr. paul

240magazijn (0), 16 jaar geleden

als dat vanaf het begin is is dat geen probleem, weet je het niet of is de historie niet bekend dan zou ik het niet zomaar doen! (bij zo'n hog km-stand en als er dus geen reden is)

P. Kelder (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=240magazijn]als dat vanaf het begin is is dat geen probleem, weet je het niet of is de historie niet bekend dan zou ik het niet zomaar doen! (bij zo'n hog km-stand en als er dus geen reden is)[/quote]
verversen iedere 60.000km is aan te raden, kosten wegen niet op tegen evt revisie.

en geloof je het niet dan is ervaren je beste leermeester

Gr. paul

honda4ever (0), 16 jaar geleden

ja bij audi/vw moet dat wel elke 60.000km zeker bij de dsg bakken, maar daarintegen geeft volvo geen vervangings termijn op, en ze gaan ook niet stuk, zoals bij audi/vw.
raar maar waar, normaal zou je toch een filter en olie vervangen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V70 of stel zelf een nieuwe vraag.