Volvo S60: automatisch verlichting aan uit

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.4i 140 pk

medeweggebruikers, ik heb gehoord dat het mogelijk is om de standaardverlichting, als je het contact op II draait, op een of andere manier uit te zetten is. iemand raad/advies, of is dit iets wat een volvo-werkplaats moet doen? het is in nederland NOG geen verplichting verlichting te voeren en wat dus niet nodig is gaan we zeker ook niet vrijwillig doen. gaarne reacties....

Ron10345

Geplaatst door Ron10345 (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo S60? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

10 Reacties

Herman BMW (0) PRO, 14 jaar geleden

ik dacht software matig dus bij de volvo garage aan de vida kast.

Ron10345 (0), 14 jaar geleden

okee, bedankt. zal een dezer dagen eens langs gaan in Zevenaar. laat weer van mij weten. trouwens de auto staat nu bij de garage ivm schokbrekers/veren en de homokineten. de laatste maakte een tikkend geluid met optrekken. dus dat nemen ze ook mee.

rensk001 (0) PRO, 14 jaar geleden

Nee is niet software matig. Via de ICM kun je de dagrijverlichting uitschakelen.

Ron10345 (0), 14 jaar geleden

wat betekent de afkorting ICM? kan ik daar zelf mee aan de gang, of nog steeds naar de dealer?

Ron10345 (0), 14 jaar geleden

ben zelf aan het browsen gegaan... infotainment controle module.. dat zou dus ICM moeten zijn. dan weet ik het nog niet. ik zou niet weten waar dat zit... iemand ?

Highway (120) PRO, 14 jaar geleden

ICM is de radio/cd speler en alle andere toebehoren. Ik denk alleen dat rens niet naar het model heeft gekeken, want ICM zit Nog niet in een S60 van 2004. Ik ben het met Herman eens dat het met SW moet.
Via de VIDA kast moet je dan de dagverlichting uitschakelen.

Het kraken bij optrekken als dat een licht knisperend geluid is dan worden de spiebanen van de aandrijfas vast gelijmd of andere bouten met een rubber er achter.

Ron10345 (0), 14 jaar geleden

dank voor meedenken.. v.w.b. tiktak-geluid laat ik zo snel mogelijk weten, als ik de auto terug heb.

Ron10345 (0), 14 jaar geleden

hallo, ben net terug van volvo... kosten om even, 20 minuten, aan vida-kast te mogen zijn euri 50,00. heb het dus niet gedaan! heb nog gezegd het is geen BMW, maar ja de volvo-garagemensen moeten schijnbaar ook luxe leven. iemand die een andere optie weet, of zijn er nog andere merken die gebruik maken van vida-kast?

rensk001 (0) PRO, 14 jaar geleden

Wat heb je voor deze Volvo gereden?

Ron10345 (0), 14 jaar geleden

hallo, zie niet in wat dat ermee te maken zou kunnen hebben, dus dat laten we achterwege. mijn vorige auto's hadden niet het probleem dat de verlichting via een of andere kast softwarematig uitgezet dienden te worden. blijft staan mijn vraag....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo S60 of stel zelf een nieuwe vraag.