Volvo C70: Bonken automaat van N naar D

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.3T5

Ik heb veel mogelijke oorzaken een oplossingen gelezen. Ook antwoorden van Volvo dealers varierend van je moet er maar mee leven; olie vervangen, hij gaat niet kapot, tot volledige revisie noodzakelijk.
Omdat mijn auto verder prima schakelt en alleen bij toeren boven 900 bonkt als hij in versnelling gaat denk ik dat het misschien ook wel een kwestie van de ophanging van de bak en/of motor kan zijn. Ik heb dat (nog) niet laten nakijken moet ik toegeven. Iemand enige ervaring?

59thozit

Geplaatst door 59thozit (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo C70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

volvo-henk (0) PRO, 13 jaar geleden

Hallo, hoeveel km. heeft hij gereden en is om de 80.000 km. de ATF olie van de aut. transmissiebak vervangen. Als dat nog nooit gebeurt is zou ik de bak even laten doorspoelen met ATF olie.

Highway (65) PRO, 13 jaar geleden

Bak goed spoelen met de juiste olie kan helpen, maar ik ben toch van mening dat het uiteindelijk uit draait op een revisiebak.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo C70 of stel zelf een nieuwe vraag.