Volvo S60 : Brandstofmeter geeft niet correct aan

Sinds kort geeft brandstof meter niet goed aan .
Als hij afgedankt is staat hij op vol en gaat naar een kwart minder na gereden te hebben voor bepaalde tijd , 100 km bv . Daarna na tijd geren te hebben een kwart minder en soms weer hoger ?
Denk niet dat het de vlotter is want hij geeft soms weer meer aan ?
Heb hem nog niet leeg gereden en let uiteraard op de km gereden wanneer ik normaal moet tanken .
Heeft iemand een idee ?

performer

Geplaatst door performer (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo S60? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

performer (0), 3 jaar geleden

Volvo s 60 2.5 T
Was ik vergeten , sorry .

Hans4040 (300) PRO, 3 jaar geleden

Ik heb hem even in de juiste rubriek gezet; Volvo

performer (0), 3 jaar geleden

Had er niet bij verteld en was niet echt wakker gisteren , het bouwjaar , excuus .
Mijn Volvo is van 2008, geld dit ook voor dit type die terugroep actie .
Ben erg blij en dankbaar voor de informatie , zou normaal al bijna moeten tanken maar hij staat nog ver over de helft , uiteraard hou ik dat bij met de dagteller . Veel dank voor de reacties en dankbaar voor dit +forum +

performer (0), 3 jaar geleden

Had op de bovenkant waar een grote schroefdop zit waar de flotter onder zit een paar klappen op gegeven . Hij werkt nu weer alleen toen ik hem vol tankte lekte hij wat brandstof bij die schroef dop . Als hij bijna leeg is ga ik die schroefdop losdraaien om de O ring te bekijken en schoon te maken . Heb video gezien die dit uitlegde en heb speciaal gereedschap gekocht om die dop los te draaien . Zal gelijk vlotter bekijken . Hij werkt weer naar behoren denk dat hij soort of vast zat de vlotter . Mocht ik op verdere problemen komen dat hij weer niet goed aan gaat geven dan al ik dat melden ..

performer (0), 3 jaar geleden

Zeer goed van problemcar dat ik een melding kreeg omdat forumleden willen weten wat het euvel was van het probleem .. Dit is vaak frustrerend dat mensen niet de uitkomst vermelden omdat hun probleem is opgelost , zeer goed die melding ..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo S60 of stel zelf een nieuwe vraag.