Volvo S60 : Maximale stuuruitslag

Transmissie: Automaat

Goedendag ,

Als ik een zo kort mogelijke bocht naar links neem om te draaien op de weg dan voel je hem als het ware een beetje hobbellen bij maximale stuuruitslag , alleen linkerbocht .

Zie ook dat hij wielkast aan de binnenkant een beetje geraakt heeft met de band , lichte schuurplek maar dit kan zijn nog voordat ik de struts aan beide zijde vervangen heb .

Vraag me af wat dat Hobbelende gevoel is ?

Met vriendelijke groeten , Mark

performer

Geplaatst door performer (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo S60? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

performer (0), 3 jaar geleden

Probleem gevonden , Had al eerder rare dingen meegemaakt maar nu was de bout van de onderste linker draagarm eruit gevallen dus Volvo werd plotseling onbestuurbaar ..
Die valt er niet zomaar uit net zoals eerdere dingen die geen toeval zijn in mijn leven .
Kan waslijstje plaatsen maar daar is dit Forum niet voor , rare tijden en kom niet te dicht bij de waarheid is mijn ervaring al heel lang ..
Maar goed, dit was dus de oorzaak , geluk gehad want als je hard rijdt en het gebeurt in een bocht dan ga je echt niet met de bocht mee als je stuurt en kan het slecht af lopen .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo S60 of stel zelf een nieuwe vraag.