Volvo 440: dashboardverlichting vervangen, km teller werkt niet meer

Bouwjaar: 1994

hallo, toen ik onlangs de dashboardverlichting wilde vervangen (de lampjes achter de teller), ben ik bezig gegaan om het dashboard los te draaien. ik heb verschillende kappen los gehaald, maar ik kwam nooit lekker bij de achterkant van de tellers. ik heb ook een kapje aan de onderkant van het dashboard ontdekt (bij bestuurders stoel, boven je linkerbeen). via dit luikje kon je iets meer bereiken, maar nog lang niet alles. bovendien moet alles op de tast. ik had het voor elkaar gekregen om de tellerbak iets naar voren te krijgen, maar eruit halen lukte niet. toen ik later weer ging rijden deed mijn km teller het niet meer! wat moet ik doen? de kabel zit nog wel goed in de teller dus daar ligt het niet aan? kan iemand mij helpen hiermee?

jwz

Geplaatst door jwz (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo 440? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jaap4744 (0), 19 jaar geleden

kabel bij de bak los maken. dan haal je hem zoo naar vooren. kan je bij alle lampjes sucses

jwz (0), 19 jaar geleden

goed idee! ik ga het dit weekend meteen proberen. maar kun je die teller kabel losdraaien met de hand?? of moet je daarachter met een tang gaan prutsen??

jaap4744 (0), 19 jaar geleden

klein steeksleuteltje. of je moet er boven bij kunnen. met je hand er tussen door als dat gaat. sucses jaap.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo 440 of stel zelf een nieuwe vraag.